Mot killen som inneha 7000 matchningar kungen Tinder

Mot killen som inneha 7000 matchningar kungen Tinder

Josh ar en 29-arig walesare som pluggar till sjukskoterska. Han ar ett stort fan av David Bowie, vegetarian och hoppas i framtiden kunna specialisera sig inom psykisk heja. Han talar i en ledsen och gemytlig klaffa med en walesisk dialekt. Josh rakar aven ha ungefar 7000 matchningar gallande Tinder. Vi snackade med honom for att granska hur man maxar sin profil och va han i sjalva verket tycker ifall appen.

VICE: Nar laddade du ner Tinder for forsta gangen? Josh: Forsta gangen varenda 2013, och sen dess inneha jag anvant den i perioder.

Sjalv ville raka folk att dejta

Hur sa varje du ute efter? Eller blott andra likasinnade och gaykompisar. Sjalv hade aldrig anvant en dejtingapp for, sa det kandes nytt och gripande. Det sakforhallande att sjalv blott kunde prata med andra som var intresserade fran mig gjorde det alltsammans mindre laskigt.

Fran alla 7000 killar, hur flera av dem inneha du traffat IRL?

Riktig. Hur ar Tinder jamfort med andra appar? Jag foredrar Tinder. Som app ar den snav men det ar en bra utgangspunkt. FindEuropeanBeauty reddit Det ar mer sannolikt att man kommer ha riktiga konversationer dar an gallande andra appar. Och man kan inte avsanda bilder, sa man blir inte oupphorligen bombarderad med olampliga bilder. Eftersom den kopplas till ens sociala medier kan man lite en nagotsanar bra bild av vem nagon ar innan man borjar snacka. Jag tror att det gallande det sattet tar bort lite fran det som ar lajbans med att dejta nan.

Men det utfor det ocksa lite svarare – men ej helt omojligt – forut nan att catfisha en. Inneha du nagonsin blivit catfishad? [Skrattar] sjalv antagande det, men ar ej helt saker. Med det sagt inneha jag fatt upp Jamie Dornan fran 50 Shades of Grey flera ganger, vilket kanns en aning misstanksamt.

Hur selektiv ar du nar det kommer till att swipea hoger eller vanster? Jag skulle formodligen prata att sjalv ar typ selektiv. I inledningen brukade jag lagga ner tid pa att lasa igenom allas profiler noga innan jag swipeade, men nyligen inneha sjalv enkom borjat grundlagga min swipe gallande deras forsta bild. Va ar poangen med att dejta nan om man inte ar attraherad fran personen?

Brukar du notera forst eller vantar du gallande att den andra amna dra igang en konversation? Det beror gallande. Om jag tycker om killens utseende eller om det verkar som vi inneha massor gemensamt inneha sjalv inga problem med att besta den som skriver forst.

Vad ar det forsta du brukar notera? Jag inneha ingen go-to-replik. Vanligtvis brukar sjalv undran hur deras dag varit eller plocka upp nat fangslande sjalv sett i deras profil.

Vad ar bra att ta upp forsta gangen man skriver till nan? Finns det nagra sarskilda prylar som sticker ut och fangar ens uppmarksamhet? Om nagon namner att de inneha samma musiksmak som jag far de direkt min uppmarksamhet. Eller om de foreslar att traffas ute eller ta nagot att knapra ihop i stallet pro att smaprata i evigheter.

Va ar det varsta folk skickat till dig? Det varje en pojke som kungen precis tog bort var matchning nar han insag att sjalv kommer fran Wales. Annars ar de flesta ratt chill. Det ar ej som Grindr.

Hur kan du ha sa flertal matchningar nar du bor i ett kvarter med en tamligen liten befolkning? Jag inneha haft appen i nagra ar sa det inneha enbart byggts gallande. Matchningar pa Tinder ar baserade pa stracka, sa det ar mojligt pro mig att matcha med nagon som ar uppemot undertecknad geografiskt fast som nog ej ar flyktig att plocka sig till, vilket kan vara frustrerande. Sjalv aker till London typ vanligtvis sa jag inneha matchat med folk dar ocksa.

Sjalv har varit pa dejter med kanske 15 till 20 stycken, och det varje enbart en av dem som ledde till ett allvar karleksforbindelse.

Hur otaliga snackar du med jamn online? Om nagon tar sig epok att prata med mig forsoker sjalv stadse svara i sprang ifall att vi kommer klicka. Men alldenstund jag pluggar till sjukskoterska innebar det att jag tyvarr ej stadse inneha tid. Med det sagt inneha jag traffat nagra av mina basta vanner i genom Tinder.

Som mej! Varfor antagande du sa otaliga killar swipear hoger pa dig? Det far du forfragan dem. Sjalv formoda att de uppskattar mina foton eller tanker att vi skulle folja bra overens.

Ar det verkligen sa simpelt? Varje snygg och trevlig sa kommer matchningar falla in? Jo. Det ar riktigt simpelt att dejta. Vi borde ej atnjuta det att ljuda mer krangligt an vad det ar.

Tycker du ifall Tinder? Hoppas du fortfarande att du kommer hitta det du sokte efter tidigare? Det ar val en kul distraktion, men jag har stadse varit glad nar sjalv hittat nan som far mej att onska forinta appen. Tva tredjedelar av mina langre forhallanden var med killar jag traffade pa mer konventionell gata, genom vanner eller skolan eller jobbet. Sa nar det kommer till kritan har det val inte gett undertecknad det sjalv letade efter.

Voit ottaa minuun yhteyttä!