Nar jag har pratat med folk i verkligheten (!

Nar jag har pratat med folk i verkligheten (!

. Hatar Tinder. ) ifall Tinder anser flertal att de av principskal ar emot nagot som ar sa ytligt. Som att ej det mesta som har med romantik kungen flirtniva att skapa ar det. Icke, det ar ej pa grund av sjalv utbredd det arme laget hatar Tinder – jag ar blott sa trott kungen att kika folks profilbilder.

. Ovantat otaliga verkar anda ha fattat hur man tar en snygg profilbild – det ar enbart det att sedan, nar en gar genom de andra, kastas en i genom helvetets portar.

. Inser att tiden borjar rinna ut. Sjalv har inte traffat en enda fran de sjalv chattat med i verkligheten – det varenda onekligen inte poangen med detta overst vetenskapliga forskningsprojekt, men det kanns anda som att sjalv har misslyckats.

. Fick en sadan typisk -kansla fran att all sjalv fick upp var avratta. Hade sa illa samvete nar sjalv nopeade all en.

. Sjalv pratar med en omtanksam i verkligheten. Hon har absolut gett upp och laddat ner Tinder. Vi diskuterar det faktum att det ar omojligt att gamea nagon, att en like ar sa definitiv. ”Ja, dig kan sjalv tanka undertecknad.” Och att nar en matchar med nagon ar det som att en ledande hand foser ihop oss, ”se har, ni skulle duga, ni uppskattar ju redan varandra!” Det finns noll satt att smylikea. Det ar typ befriande, anda.

. Jag raknar timmarna tills sjalv far ta bort denna gudsforgatna app forut bra, den som har tagit sa jatte- tid men gett undertecknad sa lite. Till dess chattar jag med en mossig match. Han anser att han ar en obotlig romantiker och fragar ifall det jag skriver (ja, jag berattar att sjalv skriver) ar lika snyggt som det Morrissey skriver. Sjalv ger upp.

. En fran de inspirerande citat som flyter omkring inuti appen ar nast: ”Tinder is about people you want to know.” Acceptera, nog ar det sa spartanskt? Atminstone till en borma vanner och intressen, vilket gor att fler an en fran de som dyker upp ar folk en i nagot svagt ogonblick redan har overvagt.

Ifall en stark storre del fran populationen skaffade Tinder skulle en klara av klicka sig fram bland folk som delar ens generiska musiksmak och ytliga bekanta under en typ lang epok. I nulaget borjat Tinder flinkt att shoppa jambordig ofta om – forut ja, sa indoktrinerad ar sjalv vid det har laget i Tinder-tanket att sjalv ser pa folk som ”like” eller ”nope” – people you don’t want to know. Som det oandliga antal killar vars profilbilder forestaller dem sjalva i militaruniform med eldvapen i hogsta hugg. Enligt Tinder frodas drommen om varnplikten.

Nog bade och

. Hur sa vill folk fa ut av det har Var kan man hitta vackra tjetjenska-tjejer?? Baksida av underben har sjalv fatt ut fran det har? De fragorna verkar ha drygt synonym replik – inte sa massor. Ingen sjalv har pratat med verkar ha gatt in i det har med ambitionen att hitta sitt livs karlek. De flesta namner inte ens sex. Det ar i sjalva verket ingen sensationell forstaelse – sjalv tanker att just det sak att det ej gar att overskyla sig bakom anonymitet gor det mindre troligt att folk flippar ur – men den kan besta svaret gallande uppsyn forskning.

Mor i fingrarna fran allting swipeande

. Sjalv raderar Tinder. Jag anser inte hejda till nagon. Jag har hort att ens profil finns over anda, men det utfor mig lite glad – samt nar jag ar inte har kommer folk att swipea mej, at det forsona eller det andra hallet.

Sjalvfortroende: Kan inte fastsla om det har varit bra eller daligt for sjalvfortroendet i stort att djupdyka sa i den virtuella dejtingvarlden. Kynnen: Trottkord. Lite lattad kvar att se ljuset i den eldsflammeformade tunneln. Nej-klick: Inga nya. Ja-klick: Inga nya. Matchningar: Inga nya. Krasenhet: beklagligtvis lika.

Sjalvfortroende: gallande troja alldenstund inte en enda jag likeat – sahar langt – har latit bli att likea mig tillbaks. Temperament: Likesugen. Nej-klick: Sakert ett hundratal innan klockan nio pa morgonen. Bland dem fanns en som stavade sitt namn ”Djardsch”, en som har klistrat lappar fran olflaskor ovanfor avta ogon, och en som sag ut som Jamie Oliver (angrar mej). Ja-klick: Inte ett hundratal. Matchningar: Anda ca ett hundratal. I karna uppblasta huvud. Krasenhet: Tankbar.

Dessutom den gamla ”raggnings”-metoden peacocking lever och frodas i Tinderverse. Sjalv inneha traffat Zlatan! Jag har klatt ansiktet i 2000-talets framsta douchesymbol! Sjalv har bade mjall och mjallschampo!

Voit ottaa minuun yhteyttä!