Val for hur man anvander Tinder utan Facebook

Val for hur man anvander Tinder utan Facebook

Tills pro inte sa lange darefter varenda det centralt att ha ditt konto tinder kopplad till din facebookprofil. Detta varje nagot som ej sant overtygade vissa konsument, ehuru vi av och till vill att Tinder-profilen amna vara nagot en aning mer anonym. Lyckligtvis andrade de ansvariga pro det sociala natverket opinion och sedan nagra manader inneha det varit mojligt att folja in via andra tilltradesmedel. Sa ifall du undrar hur man anvander tinder utan facebook du kommer att onska veta att det ar mojligt.

Anledningarna till varfor du kan vill ej associera forbund Tinder och Facebook De kan besta otaliga och mycket annorlunda. Men i de flesta fall ar det en undran ifall integritet. Vi inneha vanligtvis kontakter gallande Facebook som vi ej vill att de amna veta att vi ar i en dejtingapp. Och i sa fall kan det vara retsam att ha bada applikationerna anslutna.

Det som ar bra ar att pro folja at Tinder det har du aven andra alternativ. Realitet ar att du till och med kan skapa en profil pa den valkanda dejtingappen utan att ha ett konto gallande Mark Zuckerbergs sociala natverk. Sa om du inte vill vara avhangig fran Facebook under din process for att hitta din battre halft, rekommenderar vi att du valjer andra atkomstalternativ.

Det som ar betydelsefullt ar att vi kommer ihag att for att ha denna gallande att besta Amerikansk kvinnor gallande Tinder utan att behova plocka till Facebook, ar det nodvandigt att vi inneha senaste av ansokan. Om du inneha en kopiost aldrad version och ej har uppdaterat den kanske du ej inneha nagot annat satt att komma in i den. Pa grund av rekommenderar vi att du gar igenom den innan du fortsatter lasa Google Play Store och se till att du ej har nagra vantande uppdateringar.

Logga in gallande Tinder med Google

Ett val forut att kunna bruka Tinder utan Facebook ar att producera det via ditt Google-konto. Ifall du ar en Android-anvandare tvingas du ha ett konto pro att kunna begagna din mobil, sa du kan konsumera samma konto pro att logga in kungen dejtingapplikationen. Du behover bara ange ditt e-postkonto som slutar kungen och losenordet du anvander forut det. Gallande sa satt kommer du att ha loggat in utan att Facebook har med det att bega.

Nagot som kan vara lite problematiskt for vissa konsument ar att du kommer att dela en andel fran den data som du har anvant i ditt Google-konto. Men vanligt har vi jatte- mindre personlig information i den an i Facebook, vilket kommer att hjalpa oss att forbli anonyma. Och ifall du vill att absolut ingen ska atnjuta tillgang till din information har du stadse mojligheten att skapa ett alternativt Google-konto.

Att hantera det arme kontot hjalper dig att fylla i bestyr som alder och profilinformation. Men om du har skapat din profil forut forsta gangen pa Tinder plikt du fylleri i resten fran informationen som du vill presentera for dina eventuella framtida partners. Fran bilder till din beskrivning och lankar till andra sociala natverk som Instagram. Men Tinder kommer minst inte att ha information om dina kontakter fran Facebook, sa att du kan fortiga att du ar i denna applikation forut dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar avgjort det basta valet att konsumera Tinder utan Facebook och fran denna skal ar det det mest konsumera.

Skapa en profil kungen Tinder med ditt telefonnummer utan Facebook

Ifall du vill atnjuta maximal integritet nar du skapar din profil, finns det ett metod att skrida in i Tinder utan att behova bidra varken ditt Facebook- eller Google-konto. Och det ar att ett tredje fason att skapa en profil ar att logga in via din telefonnummer, bekraftar din identitet med bistand fran ett SMS-meddelande.

Samt om du inte har nagot annat rostning an att bidra information oforandrad individuell som ditt telefonnummer, sa ar det sannolikt det det mest privata sattet for att begynna forbruka applikationen.

Nar du gar pro att skapa din profil tvungen du trycka pa knappen Logga in med ditt telefonnummer. Darifran tvingas du indicera den, och du kommer att atnjuta ett SMS med en bekraftelsekod sa att de vet att det ar du. Darifran kan du fortga till skapa din profil, nagot som du tvungen gora helt fran start, alldenstund appen inte kommer att ha nagon information ifall dig.

Detta ar utan tvekan det mest privata alternativet. Ifall du ej vill att nagon ska koppla din Tinder-profil med din Facebook-profil eller Google-e-postkonto, ar det avgjort det basta alternativet att logga in med ditt telefonnummer. Ja Detta kommer att precisera forhallandet mellan ditt telefonnummer och ett Tinder-konto. Sa du kanske foredrar att ha ett andra telefonnummer enbart for detta ifall fullkomlig integritet ar baksida av underben du letar efter.

Voit ottaa minuun yhteyttä!